9,975.61 TRY BIST 100 BIST 100
4.85 CNY CNY CNY
34.01 USD USD USD
37.97 EUR EUR EUR
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42.09 TRY Interest Interest
74.61 USD Fossil Oil Fossil Oil
31.05 USD Silver Silver
4.37 USD Copper Copper
92.73 USD Iron Ore Iron Ore
365.00 USD Shipbreaking Scrap Shipbreaking Scrap
2,840.89 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Boru – Tel – Rulo Sektörlerinin Heyecanla Beklediği Buluşmaya Az Kaldı

Voli Fuar, Boru – Tel – Rulo Fuarları ile İstanbul Fuar Merkezi’nde Tüm Sektörü Buluşturuyor!

Boru – Tel – Rulo Sektörlerinin Heyecanla Beklediği Buluşmaya Az Kaldı

Boru – Tel ve Rulo sektörlerinin uluslararası buluşma noktası İstanbul Metal Fuarları üçlüsü, Avrasya’nın en büyük etkinliğine hazırlanıyor. İstanbul Metal Fuarları, Ortadoğu,Kuzey Afrika ve Avrasya pazarlarının en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. 28 Şubat – 02 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Voli Fuar tarafından düzenlenen “İstanbul Metal Fuarları”  Boru, Tel ve Rulo sektörlerine yön veren yerli ve yabancı firmaların buluşma noktası olacak. Fuarlar, Boru sektörü temsilcilerinin ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilenmesinin yanı sıra; üretici ve satıcı firmalarla sektör profesyonellerini ve yatırımcıları bir araya getirerek, Türkiye’nin en büyük ve en önemli ticaret platformunu oluşturuyor.

Heyecan verici ve sektör açısından ticari kazancı yüksek olan fuar, ülkemizin hem ticari hem coğrafi olarak oldukça şanslı konumda olmasını fırsat biliyor. Çok değişik ülkelerden ziyaretçi hedeflenen fuar da; İran, Rusya, İngiltere, Amerika, Almanya, Çin ve Yunanistan’dan alıcılarını bekliyor.

ÇELİK İHRACATÇILARI BİRLİĞİ’NDEN FUARA ÖZEL ALIM HEYETİ

Çelik İhracatçıları Birliği tarafından 28 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında, Boru Tel Rulo Fuarı’na Özel Alım heyeti çalışması gerçekleştirilecek. 3 gün boyunca far alanında bulunacak olan ekip, fuar alanında bulunan B2B Alanında ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve fuar alanını ziyaret edecekler.

ERDEMİR FORMENLER VE TEKNİSYENLER DERNEĞİ’NDEN FUAR ZİYARETİ

Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği, Ereğli Demir Çelik Fabrikası’ndan katılacak Formen Grubu ile 2 Mart Cumartesi günü, Fuarı ziyaret edecek. 

BORU- TEL- RULO FUARLARINA FUARINA KOSGEB’DEN DESTEK

Boru – Tel – Rulo Fuarları, KOSGEB tarafından desteklenen fuarlar kapsamında yer alıyor. Fuara katılım gösterecek firma sahiplerinin, sınırlı sayıdaki KOSGEB desteklerinden faydalanabilmeleri için, bir an önce başvurularını yapıp, sunulan desteklerden faydalanmak amacıyla KOSGEB il temsilciliklerine müracaat etmeleri gerekiyor. Detaylı bilgileri ve size en yakın il temsilciliklerini öğrenebilmek için www.kosgeb.gov.tr adresini ziyaret etmeniz önemle duyurulur.

DÜNYA TARAFINDAN TANINAN FUAR

Boru ve Ek Parçaları Fuarı’nın düzenlendiği ilk seneden bu yana takipçisi olan, Dünya Borucular Birliği (İTA), Türk boru sektörünün dünyaya açılmasında farklı işbirlikleri sağlıyor. Özellikle böyle bir ihtisas fuarının Türkiye’de düzenlenmesinin avantaj olduğunu ve büyük bir ivmeyle büyüme kaydeden fuarın her zaman destekçisi olduklarını belirtiyorlar. Türkiye’yi çok ciddi manada önem arz eden ve sürekli gelişme kaydederek tüm dünyanın gözlerini üzerine çeken bir pazar olduğunu belirten birlik, bölgenin en önemli anahtar fuarı konumundaki Boru Fuarı’na tereddütsüz destek vermekten son derece mutlu olduklarını dile getiriyor.İTA’nın yanı sıra, YİSAD (Yassı Çelik İthalat, İhracat ve Sanayicileri Derneği), İGEME (İhracatı Geliştirme Merkezi, TÇÜD (Türkiye Çelik Üreticileri Derneği) de fuarı destekleyenresmi kurumlar arasında yer alıyor.

Ülkemizin gelişimine doğru orantılı olarak büyüyen boru sektörü; kalitesini, hizmetlerini ve ürün çeşitlerini boru sektörünün bir araya geldiği ihtisas fuarında profesyonel ziyaretçileriiçin sergiliyor. Yurt dışından katılım gösteren firmaları ve dünyanın dört bir yanından yabancı ziyaretçileriile geçtiğimiz yıllarda başarısını kanıtlayan Boru Fuarı, onuncu senesinde yenilikleri ve gelişmeleri sektörle paylaşmayı ve ticareti canlandırmayı hedefliyor.

Resmi Havayolu Partneri olarak, Star Alliance ile anlaşan Boru- Tel- Rulo Fuarlarında, uçak biletlerinde  %20’ye varan indirimlerden faydalanma imkanı da mevcut.

Tarih : 28 Şubat – 2 Mart 2019 (Perşembe – Cumartesi)

Yer : İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy, İstanbul
Ziyaret Saatleri : 10:00 – 18:00
Frekans : Her iki yılda bir kez
Organizatör : VOLİ FUAR HİZMETLERİ A.Ş.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In
SteelRadar Insight - Sayı 1 (Haziran 2024)

Most read news

CVK Madencilik announces Q2 balance sheet

Friday, September 20, 2024

Emirates Steel Arkan rebrands as Emsteel group to lead sustainable industrial transformation

Wednesday, September 11, 2024

Emirates Steel Arkan appoints Mark Tonkins as new group CFO

Thursday, September 5, 2024

Hydnum Steel and Euroports forge strategic alliance in steel logistics

Thursday, September 5, 2024

Iron and Steel Company for Mines and Quarries reports July sales and fiscal year performance

Wednesday, September 4, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now