voestalpine Türkiye Genel Müdürü Ozan Alkış, “Yeni nesil dijital üretimin temel taşlarından biri olarak kabul edilen katmanlı üretim, birçok endüstride geleneksel üretim yöntemlerinin yerini almaya devam edecek” dedi.
Alkış, voestalpine olarak 5 kıtada, 50 ülkede faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, yaklaşık 49 bin çalışanı ile ile voestalpine’nin 11.3 milyar Euro ciro ürettiğini söyledi.
Takım çeliğinde voestalpine’nin dünya lideri olduğunu kaydeden Ozan Alkış, voestalpine olarak global stratejiler çerçevesinde sosyal sorumluluk olarak iklim değişikliğine odaklandıklarını belirtti.
Alkış, “Biz hem faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde hem de küresel olarak iklim hedeflerine ulaşmak için çalışıyoruz. Karbon emisyonunu önlemek için uzun vadeli stratejik planlar yapıyoruz. 2030 yılına kadar üretim süreçlerimizde yeşil elektrik kullanarak karbon ayak izimizi düşürmeyi ve “yeşil çelik”i üretmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
Konferans kapsamında düzenlenen Katmanlı İmalat Toplantısı ise online ve hibrit olarak gerçekleştirildi. AMCTURKEY, son bilimsel keşiflerini, araştırma faaliyetlerini ve Eklemeli İmalat ve ilgili teknolojilerdeki yeni uygulamaları sunabilecekleri ve paylaşabilecekleri hem akademi hem de endüstriden yerel ve uluslararası bilim adamları, araştırmacılar ve temsilcileri bir araya getirdi.
voestalpine 80 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyor
80 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren voestalpine Avusturya'nın Linz kentinde kuruldu. Şirket 5 kıta, 50 ülkede, yaklaşık 49 bin kişilik çalışanıyla müşterilerine hizmet götürüyor. voestalpine çelik sektörü ve bağlı teknolojilerde dünya lideri. Faaliyet gösterdiği alanlarda benzersiz bir malzeme ve işleme uzmanlığı kombinasyonuna sahip, dünya çapında lider bir çelik ve teknoloji grubu. voestalpine tomotiv ve tüketim malları, havacılık ve petrol ve gaz sektörleriyle çalışırken, aynı zamanda demiryolu sistemleri, takım çeliği ve özel ürünlerde dünya lideri.
Yorumlar
Henüz yorum yapılmadı