Bu etkinliklere 22 ülkeden 532 katılımcının sergilediği yenilikçi teknoloji ve çözümleri görmek için 21.086 ticari ziyaretçi katıldı. Sektör katılımcılarının gösterdiği coşku, sektörün toparlanması ve büyümesi için umut verici bir işaret oldu.
Fuarların Önemi ve Katılım
Messe Düsseldorf India tarafından düzenlenen bu fuarlar, tel, kablo, boru, metalurji, kesim ve kaynak sektörlerindeki Hintli ve uluslararası oyuncular için önemli bir buluşma noktası. Yüksek ziyaretçi sayısı, iş ilişkilerinin sürdürülmesi ve teknolojik ilerlemeler ile sektör trendleri hakkında bilgi edinmenin önemini yansıtıyor.
532 şirket, yenilikçi ürünlerini, teknolojilerini ve hizmetlerini tanıttı. Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, Almanya, Hindistan, İtalya, Lüksemburg, Singapur, Slovenya, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Türkiye, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'nden katılımcılar teknolojik çözümlerini sergiledi.
Sergilenen Ürünler ve Alanlar
38.000 brüt metrekarelik bir alanda tel makineleri, teller, kablolar, sabitleme elemanları, yay makineleri ve boru makineleri sergilendi. Ayrıca, ham maddeler, tesis ve ekipmanlar, demir üretimi, çelik döküm, çelik döküm teknikleri, yüzey ve kesim teknolojileri de tanıtıldı.
Ulusal Pavyonlar ve Konferanslar
Fuar kapsamında Almanya Ekonomik İşler ve İklim Koruma Bakanlığı, İtalyan Ticaret Ajansı, Uluslararası Tel ve Kablo Sergi Katılımcıları Derneği (Fransa) ve İsviçre Yeterlilik Kümesi (Switzerland) gibi ulusal pavyonlar dikkat çekti.
Aynı zamanda üç önemli konferans düzenlendi:
- "Boru ve Boru Endüstrilerinde Sürdürülebilir Gelecek için Yeni Fırsatlar" (Uluslararası Boru Derneği - Hindistan Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlendi).
- "Hindistan'da Temiz, Yeşil ve Verimli Tel ve Kablo Endüstrisi için Süreç İnovasyonları ve Uygulama Girişimleri".
- "2047 Vizyonu: 500 MT Çelik Üretimi - Hindistan Çelik Endüstrisini Karbonsuzlaştırma Girişimi".
Yöneticilerin Görüşleri
Messe Düsseldorf India Genel Müdürü Millie Contractor, fuarın sektör tarafından gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade ederek, "Bu yıl hem katılımcı hem de ziyaretçi sayısı açısından muhteşem bir büyüme gördük. Bu fuarlar, sektörün geleceğini şekillendiren etkileşimleri başarıyla kolaylaştırdı," dedi.
Messe Düsseldorf Tel/Boru Direktörü Daniel Ryfisch ise, Hindistan’ın uluslararası katılımcılar için önemini vurgulayarak, "Hindistan, özellikle metal işleme sektöründe geleceğin kilit pazarlarından biri olarak görülüyor," diye ekledi.
Sektör Desteği
Fuarlar, Hindistan Kablo ve Tel Makineleri Üreticileri Derneği (CMMAI), Hindistan Malzeme Geri Dönüşüm Derneği (MRAI), Uluslararası Boru Derneği - Hindistan Şubesi, Kaynak Ürünleri Üreticileri Derneği (AWPM) ve diğer birçok önemli sektör derneği tarafından desteklendi.
Yorumlar
Henüz yorum yapılmadı