9.936,76 TRY BIST 100 BIST 100
33,95 USD USD USD
37,74 EUR EUR EUR
4,82 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,36 TRY Faiz Faiz
72,78 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,74 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
28,74 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
91,32 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
373,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.753,33 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı 2025 tarihi belli oldu

Guangzhou Julang Exhibition Design Co, Ltd. tarafından düzenlenen Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı, 10-12 Mayıs 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı 2025 tarihi belli oldu

Metal ve metalurji endüstrisindeki en son teknolojilerini bir araya getiren ve yeni trendleri belirleyen Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı, Çin İthalat ve İhracat Fuarı Pazhou Kompleksi (No.980,Xingang Dong Road, Guangzhou, Çin)’de 10-12 Mayıs 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Fuarda, plaka metal, çubuk, tel, çelik halat, metal işleme ve ayar ekipmanları, tüp ve boru endüstrisi, paslanmaz çelik endüstrisi, basınçlı döküm, döküm ürünleri, dökümhane, dövme sanayi, ısıl işlem ve endüstriyel fırın, yaylar, bağlantı elemanları ve ekipmanlar, sac endüstrisi ve lazer ekipmanları, demir dışı metaller, bakır ürün kategorilerinde gerçekleşecek.
Bu yılın mayıs ayında gerçekleşen fuar, metal ve metalurji endüstrisindeki en son teknolojileri bir araya getirdi ve yeni trendleri belirledi. 40.000'den fazla profesyonel ziyaretçi ve dünya çapında 300'den fazla medya kuruluşunun ortak çabalarıyla, Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Rusya, Türkiye, Hindistan, Güney Kore, Singapur ve diğerleri dahil olmak üzere 28 ülke ve bölgeden toplam 418 şirket fuara katıldı ve yaklaşık 30.000 metrekarelik bir sergi salonunda en son uluslararası teknolojileri ve ürünleri sergiledi.
Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı hammadde, işleme ekipmanı ve ürünlerden oluşmaktadır. Fuar 6 temaya ayrılmıştır: 1. Levha metal Fuarı; 2. Boru ve Boru İşleme Ekipmanları Fuarı; 3. Yay Endüstrisi Fuarı; 4. Paslanmaz Çelik Endüstrisi Fuarı; 5. Döküm, Dökümhane, Basınçlı Döküm, Dövme, Isıl İşlem ve Endüstriyel Fırın Fuarı; 6. Lazer Ekipmanları, Sac Metal, Demir Dışı Metal Endüstrisi (Bakır Endüstrisi) ve Bağlantı Elemanları. Katılımcı şirketlerin ürün ve işleme ekipmanlarının, metallerden alt işlenmiş ürünlere kadar genişlemesi nedeniyle, karşılıklı bağımlılık ve önemli bir endüstriyel zincir etkisi görülmekte, böylece metal endüstrisinde eksiksiz bir endüstriyel zincir elde edilmektedir.
Yay Endüstrisi Sergisi: Yay endüstrisi sergi alanının içeriği, çeşitli yay ürünleri, yay malzemeleri, tel şekillendirme makineleri, yay ekipmanı ve aksesuarları, yay test cihazları dahil olmak üzere çok kapsamlıdır ve tüm sektörden tanınmış şirketleri sergiye katılmaya çekmektedir.
Sergide çelik boru ürünleri (galvanizli boru, yüksek frekans kaynaklı boru, spiral boru, sfero boru, çelik-plastik kompozit boru, korozyon önleyici boru, yalıtım borusu, paslanmaz çelik boru, ısı eşanjörü borusu, dikişsiz boru, hassas boru, vb), boru bağlantı parçaları, dirsekler, tees, vanalar, testere bıçakları, soğuk kesme uçan testereler, yüksek hızlı çelik testere bıçakları, boru kesme makineleri, boru bükme makineleri, boru küçültme makineleri, vb. Fuara katılmak için birçok ilgili işletmenin ilgisini çekmiştir.
Metal Sac Fuarı, sergiler renkli kaplamalı sac, galvanizli sac, alüminize çinko kaplı sac, galvanizli alüminyum-magnezyum sac, salamura sac, soğuk haddelenmiş sac, ince soğuk haddelenmiş sac vb. içerir, otomotiv, ev aletleri, inşaat, dekoratif mühendislik, çelik yapılar, korkuluklar, tavanlar, pencereler ve kapılar, perde duvarlar, havalandırma kanalları, fanlar, soğutma kuleleri, elektrik kontrol kabinleri, mutfak ekipmanları, arıtma ekipmanları, tabela fabrikaları, kompresör muhafazaları, donanım ürünleri, metal ağ, ofis mobilyaları, yağ varilleri, depolama ekipmanları vb. gibi sektörlerde uygulanmaktadır.
Fuar sırasında, birden fazla katılımcıyla iletişim kurarak, oybirliğiyle Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı'nın sektörle ilgili üreticileri iletişim, öğrenme ve referans için bir araya getirmek için ideal bir platform olduğuna inanıyorlar. Endüstrinin yukarı ve aşağı yönlü endüstriler arasındaki gelecekteki gelişim yönü gibi konular fuarda tam olarak tartışılabilir. Bu da endüstri gelişim trendleri, iş araştırma ve geliştirme ve gelecekteki ürün yönelimleri için ilham kaynağı olmaktadır.
Yurtiçi ziyaretçiler ağırlıklı olarak Guangdong, Pekin, Şangay, Tianjin, Zhejiang, Jiangsu, Fujian, Hunan, Guangxi, Shandong, Anhui, Jiangxi, Chongqing, Hongkong, Tayvan ve benzerlerinden gelmektedir. Denizaşırı ziyaretçiler ağırlıklı olarak Malezya, Güney Kore, Japonya, Hindistan, Tayland, Rusya, Amerika Birleşik Devletleri, İran, Suudi Arabistan, Endonezya, Filipinler, Almanya, Vietnam, Avustralya, Singapur, Mısır, Bangladeş, Birleşik Krallık, İtalya, Türkiye, Brezilya, İsrail, Kanada, Yeni Zelanda, Fransa, Meksika, Fas, Moğolistan'dan gelmektedir.
Ziyaret eden tüccarların %95'i bu fuarın ölçeği, stantların dekorasyonu, sergi salonunun olanakları, katılımcıların imajı ve sergilenen ürünlerin yeniliği, mükemmel kalitesi ve çeşitliliği konusunda övgülerle dolu. Birçok ziyaretçi tüccar, bu fuarın teknolojiyi öğrenmeleri ve yüksek kaliteli ürünler satın almaları için vazgeçilmez bir platform olduğuna ve istenen "satın almalıyım" ve "ihtiyacım olanı almalıyım" etkisine ulaştığına inanıyor.
Bir yıllık sıkı çalışma verimli sonuçlar verdi ve her katılımcı, reklamlarda belirtildiği gibi fuarımızın amacını doğrulayan sevinçle gülümsüyor: "Sizin gülümsemeniz, benim dileğim." Bu durum, bu fuardaki katılımcıların yüksek kalitesini, mükemmel sergileme efektlerini ve toplumun çeşitli kesimlerinden gelen yüksek övgüleri yansıtmaktadır. 

İletişim:Lisy +8613570598541 Meiwen:+8618002266711
Wechat:13570598541 Email:julang@julang.com.cn

Web sitesi: www.julang.com.cn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın
SteelRadar Insight - Sayı 1 (Haziran 2024)

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

2. EMEA Yeşil Çelik Zirvesi 2024 Almanya'da gerçekleşecek

31 Mayıs 2024 Cuma

Tube Eurasia Fuarı 9-12 Nisan 2025'te Tüyap'ta!

5 Eylül 2024 Perşembe

Maden ve metalürji sektörü MiningMetals Central Asia ve Kazcomak 2024'te buluşacak

12 Ağustos 2024 Pazartesi

MENA Green Steel Summit 11-12 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek

3 Eylül 2024 Salı
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun