9.975,61 TRY BIST 100 BIST 100
4,85 CNY CNY CNY
34,01 USD USD USD
37,97 EUR EUR EUR
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
42,09 TRY Faiz Faiz
74,61 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
31,05 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,37 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
92,73 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
365,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.840,89 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Boru – Tel – Rulo Sektörlerinin Heyecanla Beklediği Buluşma…

Boru – Tel ve Rulo sektörlerinin uluslararası buluşma noktası İstanbul Metal Fuarları üçlüsü, Avrasya’nın en büyük etkinliğine hazırlanıyor. İstanbul Metal Fuarları, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrasya pazarlarının en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. 23- 25 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Boru ve Boru Ek Parçaları Fuarı; bu yıl 10. Yılını kutluyor...

Boru – Tel – Rulo Sektörlerinin Heyecanla Beklediği Buluşma…

Voli Fuar tarafından düzenlenen “İstanbul Metal Fuarları”  Boru, Tel ve Rulo sektörlerine yön veren yerli ve yabancı firmaların buluşma noktası olacak. Fuarlar, Boru sektörü temsilcilerinin ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilenmesinin yanı sıra; üretici ve satıcı firmalarla sektör profesyonellerini ve yatırımcıları bir araya getirerek, Türkiye’nin en büyük ve en önemli ticaret platformunu oluşturuyor.

Heyecan verici ve sektör açısından ticari kazancı yüksek olan fuar, ülkemizin hem ticari hem coğrafi olarak oldukça şanslı konumda olmasını fırsat biliyor. Çok değişik ülkelerden ziyaretçi hedeflenen fuar da; İran, Rusya, İngiltere, Amerika, Almanya, Çin ve Yunanistan’dan alıcılarını bekliyor.

Boru- Tel- Rulo Fuarlarına Fuarına Kosgeb’den Destek…

Boru – Tel – Rulo Fuarları, KOSGEB tarafından desteklenen fuarlar kapsamında yer alıyor. Fuara katılım gösterecek firma sahiplerinin, sınırlı sayıdaki KOSGEB desteklerinden faydalanabilmeleri için, bir an önce başvurularını yapıp, sunulan desteklerden faydalanmak amacıyla KOSGEB il temsilciliklerine müracaat etmeleri gerekiyor. Detaylı bilgileri ve size en yakın il temsilciliklerini öğrenebilmek için www.kosgeb.gov.tr adresini ziyaret etmeniz önemle duyurulur.

Dünya Tarafından Tanınan Fuar…

Boru ve Ek Parçaları Fuarı’nın düzenlendiği ilk seneden bu yana takipçisi olan, Dünya Borucular Birliği (İTA), Türk boru sektörünün dünyaya açılmasında farklı işbirlikleri sağlıyor. Özellikle böyle bir ihtisas fuarının Türkiye’de düzenlenmesinin avantaj olduğunu ve büyük bir ivmeyle büyüme kaydeden fuarın her zaman destekçisi olduklarını belirtiyorlar. Türkiye’yi çok ciddi manada önem arz eden ve sürekli gelişme kaydederek tüm dünyanın gözlerini üzerine çeken bir pazar olduğunu belirten birlik, bölgenin en önemli anahtar fuarı konumundaki Boru Fuarı’na tereddütsüz destek vermekten son derece mutlu olduklarını dile getiriyor. İTA’nın yanı sıra, YİSAD (Yassı Çelik İthalat, İhracat ve Sanayicileri Derneği), İGEME (İhracatı Geliştirme Merkezi, TÇÜD (Türkiye Çelik Üreticileri Derneği) de fuarı destekleyenresmi kurumlar arasında yer alıyor.

2005 yılında ilki gerçekleştirilen İstanbul BORU Fuarı, geniş bir yelpazede sektörleri temsil eden tüm dünyadan karar vericilerle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki tedarikçileri bir araya getiren etkili bir sektörel ticaret platformudur. Fuarda, bölgedeki artan endüstriyel taleplere dikkat çekmek için bazı ürün grupları ön plana çıkarılmaktadır. Tedarikçilerin, dağıtıcıların ve ihracatçıların hedef müşterilerine ulaşmalarına ve tek lokasyonda yeni iş bağlantıları kurmalarına yardımcı olmak amaçlanmıştır.

Fuar, hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin hedef kitlelerine ulaşabilmeleri için mükemmel bir ortam sağlamaktadır. Katılımcılar yeni ürünlerini pazara sunma ve sektör uzmanları ile bağlantı kurma fırsatına sahip olmaktadırlar.

Ülkemizin gelişimine doğru orantılı olarak büyüyen boru sektörü; kalitesini, hizmetlerini ve ürün çeşitlerini boru sektörünün bir araya geldiği ihtisas fuarında profesyonel ziyaretçileriiçin sergiliyor. Yurt dışından katılım gösteren firmaları ve dünyanın dört bir yanından yabancı ziyaretçileri ile geçtiğimiz yıllarda başarısını kanıtlayan Boru Fuarı, onuncu senesinde yenilikleri ve gelişmeleri sektörle paylaşmayı ve ticareti canlandırmayı hedefliyor.

Resmi Havayolu Partneri olarak, Star Alliance ile anlaşan Boru- Tel- Rulo Fuarlarında, uçak biletlerinde  %20’ye varan indirimlerden faydalanma imkanı da mevcut.

Fuar,  23 – 25  Mart günleri arasında, saat 18.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın
SteelRadar Insight - Sayı 1 (Haziran 2024)

En çok okunan haberler

Avrupa HRC piyasasında ekonomik durgunluk ve stok fazlası krizi devam ediyor

20 Eylül 2024 Cuma

Türkiye, İtalyan metal işleme ve döküm teknolojisi firmaları için geniş bir pazar sunuyor

20 Eylül 2024 Cuma

AB, Ukrayna'ya 35 milyar euroya kadar kredi sağlayacak

20 Eylül 2024 Cuma

Bakan Kacır: Çelik sektöründe Türkiye'nin gücüne güç katacağız

20 Eylül 2024 Cuma

BDDK: Bireysel ve konut kredilerindeki ihtiyatlı risk ağırlıkları kaldırıldı

20 Eylül 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun